Новогодишен надоместок на вработени, новогодишни пакетчиња и новогодишни подароци – даночен третман

0
649

Со приближувањето на новогодишните празници, иако голем дел од македонските компании се силно погодени од економската криза предизвикана од постојниот пораст на општото ниво на цените на суровините и енегренсите, сепак од нивна страна се наметнаа прашања за давањето на новогодишен надоместок и новогодишни пакетчиња за вработените како и давањето на новогодишни подароци на физичките…