Нова одлука за највисоки маржи во трговијата на мало и големо

0
1221

Во Службен весник 51 од 9.3.2022 објавена е нова одлука за максимални трговски маржи. ОДЛУКА-ЗА-ПОСЕБНИ-УСЛОВИ-ЗА-ТРГОВИЈАТА-НА-ОДДЕЛНИ-СТОКИDownload…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се