Нова верзија на клиентскиот софтвер „МПИН“

0
8051
payroll-word

За да можете да ја поднесете пресметката за плата за месец Јануари 2020 година, задолжително преземете ја најновата верзија на “МПИН“ клиентскиот софтвер (од 31.12.2019 година), преку веб страницата на УЈП. Пресметката за плата МПИН доставете ја преку интернет, на следната е-пошта:[email protected] Даночно намалување за 2020 Почнувајќи со исплатата на платата за месец Јануари 2020…