Нова верзија на клиентскиот софтвер – МПИН објавена од УЈП

0
7863
living-expenses

На страницата на УЈП поставена новата верзија на МПИН и официјалните податоци за пресметка на плати. Последната верзија на клиентскиот софтвер МПИН може да ја најдете на овој линк. Официјалните податоци за пресметка на плата и придонеси може да ги најдете на овој линк….