Недела неработен ден: Измени и дополнувања во Законот за трговија

0
2006

Вo Службен весник 295 од 27.12.2021 е објавен Законот за изменување и дополнување на Законот за трговија, со кој се комплетира решението во врска со прогласување на недела за неработен ден, кое започна со реализација со објавените измени и дополнувања на ЗРО во Службен весник 288 од 21.12.2021. Овие измени и дополнувања се надоврзуваат со…