Можност за голем попуст со уплата за есенскиот циклус обуки (хибриден модел со физичко присуство и Online следење)

0
5691

Со есенскиот циклус почнуваме од 4.10 (понеделник). Искористете ја можноста за уплата со огромен попуст!

Обука идеална за сите оние кои сакаат да градат кариера во модерниот деловен свет и кои имаат допир со финансии, пресметки на плати, даноци, административни и канцелариски работи: претприемачи, управители, менаџери, административци, банкарски и финансиски работници, студенти! • 📅 Термини: есенскиот циклус почнува од 4.10 и е предвидено да трае до 10.12, со предавања организирани во групи во различни термини од 18:00 и 17:00 (два блок часа неделно);
 • 💰 Цена: 
  • 10.000 денари за уплата до 30.6 (редовна цена е 15.000 денари). За искористување на попустот доволно е да се уплати рата од 3.500 денари;
  • 12.000 денари за уплата до 30.7 (редовна цена е 15.000 денари). За искористување на попустот доволно е да се уплати рата од 3.500 денари;
  • 13.000 денари за уплата до 1.10 (редовна цена е 15.000 денари). За искористување на попустот доволно е да се уплати рата од 3.500 денари;
  • 15.000 денари за уплата по 1.10 (💥 актуелна понуда 💥)
 • 📢 Начин на следење: хибридно, по желба на слушателот, можно е и физичко присуство но и Online следење (Skype + YouTube Stream).

ВЛОЖЕТЕ во себе и СВОЈАТА ИДНИНА: 10-неделна ОБУКА за ПРАКТИЧНО СМЕТКОВОДСТВО!Обуката се изведува на табла и на компјутер, опфаќа запознавање со системите за електронско поднесување на документи (е-даноци) и вклучува прирачник со работни материјали од 200+ страници.Во текот на обуката ќе опфатиме и теми поврзани со:

 • ✅ Законот за трговски друштва,
 • ✅ Законот за вршење на сметководствени работи,
 • ✅ Кус осврт на Законот за сметководство на непрофитни организации и Законот за сметководство на буџети и буџетски корисници,
 • ✅ Законот за ДДВ,
 • ✅ Законот за данок на личен доход (утврдување на даночна основа, концепт на прогресивен данок и рамен данок и пресметка на аконтации и оданочување на некои видови доходи),
 • ✅ Законот за данок на добивка (утврдување на даночна основа, оданочување на дивиденди, непризнати расходи и вкупни приходи, пресметка на аконтации),
 • ✅ Запознавање со системите на УЈП (електронско поднесување на даночни пријави),
 • ✅ Законот за работни односи и Законот за придонеси од задолжително социјално осигурување.

За повеќе информации слободно контактирајте не на mail или телефон.