Консолидирани годишна сметка и финансиски извештаи за 2022 година

0
319

Бидејќи наближува крајниот рок за поднесок на консолидирани извештаи, следниот напис го посветуваме токму на таа тема. Консолидирана-годишна-сметка-и-финансиски-извештаи-20.3.2023Download…