Консолидирана ГС и ФИ за 2021 година

0
1535

31.3 е крајниот рок за поднесок на консолидираните годишна сметка и финансиски извештаи. Повеќе на тема консолидација може да прочитате во продолжение. Консолидирана-годишна-сметка-и-финансиски-извештаи-28.3.2022Download…