Исплатa на плата и надомест на плата на вработените за време на вонредната состојба поради ширењето на COVID-19

0
7770

Со оглед на настаните кои во минатиот период го погодија целиот свет а за жал не ја одбегнаа ниту Македонија, чувствуваме дека е неопходно да посветиме еден напис на една од најкритичните теми во претстојниот период: исплата на плата или надоместок на плата за вработените кај субјектите кои трпат големи штети поради COVID-19 во овој…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се