Информации за ДБ за 2019 објавени од Министерството за финансии

0
7967
Министерство за финансии зграда

Вработените од МФ подготвија прирачник со прашања и одговори околу новиот ДБ. Истиот може да го најдете во продолжение. Информации за ДБ за 2019 од МФDownload [embeddoc url=”https://profit.com.mk/wp-content/uploads/2020/02/Информации-за-ДБ-за-2019-од-МФ.pdf” download=”all”]…