Измени и дополнувања во ЗДДВ од 9.11.2020

0
4171

Низа значајни измени и дополнувања во ЗДДВ беа објавени денес. Прочитајте повеќе во продолжение. Целиот напис може да го преземете подолу. Измени-и-дополнувања-во-Законот-за-ДДВ-9.11.2020Download…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се