Измени и дополнувања во Законот за ДЛД од Службен Весник 275 од 27.12.2019

0
7625
finance-chart

Главната поента во промените на ЗДЛД е „замрзнувањето“ на одредбите за прогресивниот ДЛД и за ДЛД по стапка од 15% за 3 години. Измени во ЗДЛД Сл. Весник 275 од 27.12.2019Преземи [embeddoc url=”https://profit.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/Измени-во-ЗДЛД-Сл.-Весник-275-од-27.12.2019.pdf” viewer=”google”]…