Известување од ЦРМ: продолжен рокот за поднесување на годишни сметки

0
3892

Целото известување ќе го најдете тука. Извадок од соопштението: Почитувани, Согласно барањата пристигнати до Централниот регистар, со кои се бара одложување на рокот за доставување на годишна сметка Ве известуваме дека Централниот регистар одлучи да излезе во пресрет на обврзниците за поднесување на годишна сметка и на сметководителите и да го продолжи рокот за електронско поднесување…