Известување од УЈП во врска со очекуваниот Закон за помош за исплата на платите за 10, 11 и 12.2020

0
4666

Бидејќи процедурата за носење на долгоочекуваниот Закон доцни, УЈП излезе со следното соопштение на нивната Веб страница. Целото соопштение ќе го најдете тука….