Известување од Владата

0
4729

Како една од поважните одлуки од четвртата седница на Владата ја издвојуваме таа дека родителите на децата кои до сега беа ослободени од работа се враќаат кон избршување на работните обврски почнувајќи од 23.9. Целото ссоопштение може да го најдете на следниот линк….