Известувања од УЈП: одложување на рокот за поднесок на обрасците за финансиска поддршка за ТД и СВД и нова верзија на МПИН

0
4826

УЈП во текот на вчерашниот ден излезе со важни соопштенија објавени на нивната Веб страница и официјалниот ФБ профил. Првото соопштение во врска со наслов ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА РОКОТ ЗА ПОДНЕСУВАЊЕ НА БАРАЊАТА ЗА ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА БФП-ИП/2 И БФС-СВД/2 ДО 12 НОЕМВРИ 2020 ќе го најдете на следниот линк. УЈП истото соопштение го искомуницира и преку…