Закон за финансиска поддршка на физички лица кои вршат самостојна дејност за Октомври, Ноември и Декември 2020

0
4894

Во овој напис ќе се осврнеме на долгоочекуваниот Закон со чие носење треба да се даде поддршка на физичките лица кои се вршители на одредени дејности или економски активности а кои се најпогодени од годинашната здравствено-економска криза. Целиот напис може да го преземете во продолжение. Закон-за-поддршка-на-СВД-за-10-11-и-12.2020-9.11.2020Download Оразецот за Барање на поддршка беше објавен во Службен…