Закон за финансиска поддршка за исплата на платите за Октомври, Ноември и Декември 2020

0
4775

Со овој закон, се уредуваат условите и постапката за добивање на финансиска поддршка на работодавачите погодени од здравствено-економската криза предизвикана од вирусот COVID-19, заради исплата на платите на работниците за месеците октомври, ноември и декември 2020 година. Целиот напис може да го преземете подолу. Закон за поддршка за исплата на платите за 10, 11 и…