Закон за практикантство

0
5370

Во услови на очекување за отстуство на економски раст во претстојниот период, овој закон можеби нуди интересни опции и за младите невработени лица и за работодавачите. Целиот напис може да го симнете во продолжение. Закон-за-практикантство-28.7.2020Download…