Електронска трговија – нормативни аспекти

0
5241

Здравствено економската криза предизвикана од COVID-19 доведе до менување на дел од потрошувачките навики на населението и драстично зголемување на пазарењето преку Интернет. Како последица на оваа ситуација во Македонија се појавуваат се повќе претпријатија кои работат на бизнис модел што се базира исклучиво на Online продажба, без никакво физичко присуство, а истовремено се зголемува…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се