Дополнување на одлуката за Reverse Charge (Службен весник 278/21)

0
1875

Пречистениот текст на Одлуката, подготвен од страна на УЈП, може да го преземете во продолжение: Одлука-добра-и-услуги-Reverse-Charge-14.12.2021Download…