Данок на добивка – измени кои ќе важат од почетокот на 2019

0
6706
taxes-desk

Во овој напис ќе дадеме еден кус осврт на најважните измени во Законот за данок на добивка кои стапија на сила од оваа година. Напис Данок добивка 23.1.2019Превземи [embeddoc url=”https://profit.com.mk/wp-content/uploads/2019/12/Напис-Данок-добивка-23.1.2019.pdf” viewer=”google”]…