Враќање на добиената помош од уредбите за помош на стопанството во здравствено-економската криза

0
3900

Во очекување на конкретните решинија од четвртиот сет на мерки за помош на стопанството подготвивме еден табеларен преглед за тоа кој субјекти, под кои околности и колкав дел од помошта треба да вратат. [embeddoc url=”https://profit.com.mk/wp-content/uploads/2020/10/Враќање-на-помошта.pdf”]…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се