Вонреден настан и виша сила од аспект на даночната легислатива

0
6494

Во овој напис ќе се осврнеме на третманот коj даночната легислатива го наметнува на вонредните настани предизвикани од виша сила: поединечно од аспект на ЗДДВ, Законот за данок на добивка и ЗДЛД. Целиот напис може да го преземете во продолжение: Виша сила и вонреден настан – даночни аспекти 11.5.2020Download…