Владата донесе одлука за давање на согласност за Статутот на Советот за унапредување и надзор над сметководствената професија

0
67

Одлуката е донесена на владината седница од 8.11.2022 а е објавена во Службен весник 242 од 12.11.2022….

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се