Ваучери за туризам за вработени со низок доход

0
7337

Ваучер за туризам се издава на вработени лица со низок доход заради плаќање на искористена туристичка и угостителска услуга на сместување или услуга на сместување и исхрана во категоризирани угостителски објекти за сместување, преку даватели на туристички услуги, регистрирани вршители на туристичка дејност. Со уредбата со законска сила за издавање на ваучери за туризам на…

Оваа содржина е само за членови.
Најави се Пријави се