Бесплатно Online советување на 16.4 од 11:00

0
7815

Со оглед на тоа што во овој тежок период на справување со последиците од кризата предизвикана од ширењето на корона вирусот не се можни собири со повеќе лица за било какви цели и со оглед на бројните акти кои беа објавени во Службен Весник во претходниот период се решивме да организираме едно кусо двочасовно советување за сите заинтересирани.

Придружете ни се на бесплатното советување на 16.4 (четврток)

Советувањето го планираме за 16.4 (четврток), почнувајќи од 11:00. Сите заинтересирани може да ни пратат mail на [email protected] со наслов „Бесплатно советување“, најдоцна до 15.4 (среда), 9:00 и ќе добијат инструкции за како да се приклучат кон советувањето.

Ви посакуваме успешен работен ден,