Ажурирана Excel алатка за помош и проверка при подготовка на ГС и ДБ за 2021

0
1745

Подолу ќе ја најдете ажурираната Excel алатка која може да ја користите за помош и проверка при подготовка на годишните сметки за 2021. Алатката може да се користи и при подготовка на ДБ за 2021, доколку полињата соодветно ги мапирате со аналитички сметки. Формулите се отклучени па доколку сакате и имате познавања од работа со…